Kinesitherapie

Kinesitherapie in combinatie met shockwave

Het behandelen van triggerpoints bij chronische nekklachten , chronische peesoverbelasting  en / of peesverkalkingen , hielspoor , fasciitis plantaris.  De shockwavebehandeling wordt gecombineerd met massage en oefeningen.

Manuele lymfedrainage

Na borstoperatie bij borstkanker worden lymfeklieren uit de oksel weggenomen. Hierdoor bestaat er een risico dat zich in de arm, de borst en de hals vocht gaat ophopen. Door preventief het lymfestelsel te behandelen kunnen we ervoor zorgen dat dit vocht terug zijn weg vindt en zo voorkomen we blijvend oedeem. Door de operatie kan de beweeglijkheid van de schouder verminderd zijn, met de juiste oefeningen kunnen we het herstel bevorderen.

 

Massage met etherische olie

De raindrop techniek is een effectieve, weldadige en zeer ontspannende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van negen verschillende etherische oliën. Deze worden aangebracht via massagetechnieken op de rug en nek. Elke gebruikte essentiële olie heeft zijn specifieke doel voor zowel lichaam en geest. Via de reukzin  werkt de techniek  ook op het limbisch systeem, het centrum van emoties. Deze massage heeft een helend effect bij chronische nekklachten.

 


Keerstraat 49
8790 Waregem